search
Eerste blik op Jude Law in 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew'
Series / Nieuws

Eerste blik op Jude Law in 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew'

Een korte clip geeft ons een eerste blik op Star Wars: Skeleton Crew.

Een unieke Star Wars-serie is momenteel in ontwikkeling voor Disney Plus. Skeleton Crew is uniek omdat het niet direct een spin-off is van een ander Star Wars-project, wat voorheen wel vaak het geval was.

Het Star Wars-universum breidt zichzelf op rap tempo uit, maar wel vaak met de zelfde namen, locaties en vaak ook met vergelijkbare verhalen. Skeleton Crew belooft wat dat betreft écht uniek te worden.

Skeleton Crew op Disney Plus


Hoewel Skeleton Crew wel degelijk gezien kan worden als Star Wars, leent het geen eerder gevestigde personages. De cast bestaat uit geheel nieuwe personages die hun eigen plekje nog moeten vinden in het rijke Star Wars-universum.

In de korte clip van Disney laten ze hun aankomende projecten zien. Star Wars-fans zullen ook The Mandalorian en Ahsoka herkennen, twee series die volgend jaar moeten verschijnen.

Een korte shot laat het eerste beeld van Skeleton Crew zien. Het is een man, die zich enigszins lijkt te verschuilen achter een paal. Wie is het? We gaan het zien, wanneer Skeleton Crew volgend jaar op Disney Plus verschijnt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen