Netflix onthult titel en details 'Luther'-film met Idris Elba

Beetje bij beetje laat Netflix informatie los over de nieuwe film met Idris Elba en nu zijn de eerste foto's uit de film te zien.

Adrienne Koolen, 22-12-2022 12:49

Het is al een tijdje bekend dat Idris Elba terug zou keren als DCI Luther in een nieuwe film van Netflix. De titel en de verschijningsdatum waren nog niet bekend, maar nu heeft Netflix wat meer informatie vrijgegeven.
Netflix heeft namelijk onthuld wat de titel gaat zijn van de nieuwe film en wanneer de releasedatum ongeveer is. Bovendien zijn er ook nog een paar foto's vrijgegeven!

De film gaat Luther: The Fallen Sun heten. Dit is natuurlijk een woordspeling gezien de geschiedenis van het personage. Er is geen exacte releasedatum gegeven, maar wel weten we dat deze film te zien zal zijn in maart 2023.

Verder heeft het officiële Netflix account op Twitter de eerste foto's geplaatst uit de nieuwe film. Bekijk de post hieronder.Idris Elba over de film

Elba plaagde fans al eerder in een interview met Jess Cagle Show dat oude en nieuwe fans de film helemaal geweldig zullen gaan vinden.

Dit is wat hij zei:
"Voor een nieuw publiek dat afgelopen seizoen niet heeft gezien, denk ik dat de film is alsnog een compleet verhaal is. Dus zelfs als je niet weet waar Luther, wie hij is of wat hij is, de film probeert compleet te zijn voor een nieuw publiek".


Lees meer over: Idris Elba, Luther, Luther The Fallen Sun, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix