Breng je kerstvakantie in spanning door met deze 3 thrillerseries bij Netflix

Tijd voor een lange vakantie met Netflix en popcorn op de bank!

Mitchell van Vuren, 22 december 2022 16:00

Netflix heeft een hele rits aan thrillerseries in hun catalogus staan, die jou kunnen helpen een goede invulling te geven aan jouw kerstvakantie. Kijk hieronder snel welke het beste bij jou past!

In From the Cold | Netflix | 8 afleveringen

Het leven van een alleenstaande moeder in New Jersey wordt op zijn kop gezet wanneer zij plots wordt gearresteerd door de CIA. Ze wordt voor een onmogelijke keuze gezet door hen: haar verborgen verleden confronteren als een Russische agent of haar gezin verliezen.

Ze moet voor de Amerikanen een pion worden in hun grotere strijd tegen de Russische onderwereld van de drugshandel en van iets nog gevaarlijkers. Er woedt namelijk een geheime oorlog tegen de Amerikaanse verkiezingen met Russische meesterbreinen erachter, die zij moet gaan ontmaskeren.


Into the Night | Netflix | 2 seizoenen

In deze Belgische scifi-serie volgt de kijker een groep mensen tijdens een vliegtuigkaping. Maar dit blijkt een geluk tijdens een ongeluk te zijn wanneer duidelijk wordt dat de passagiers deel uitmaken van de weinige overlevenden van een wereldwijde catastrofe.

De passagiers, de bemanning en de kapers moeten zien samen te werken om de ramp te overleven, die veroorzaakt wordt door blootstelling aan daglicht. De groep krijgt te maken met brandstoftekort, bestraald voedsel, verborgen agenda's en andere problemen tijdens hun race om een ondergrondse militaire bunker te bereiken.Another Life | Netflix | 2 seizoenen

In de nabije toekomst verschijnt een onbekend voertuig uit de ruimte in een baan rond de aarde om een mysterieus object te planten op onze planeet.

In de serie doet de Aarde een poging te ontdekken wat het object is, hoe het er gekomen is en wie er achter deze vreemde actie zit. De waarheid is enger en onwerkelijker dan ze ooit hadden verwacht…


Lees meer over: another life, into the night, in from the cold, netflix

Populair nieuws