search
Deze week 10 nieuwe series op Netflix met o.a. 'Treason' en 'Kaleidoscope'
Series / Featured

Deze week 10 nieuwe series op Netflix met o.a. 'Treason' en 'Kaleidoscope'

Weer veel animatie, live action en realityseries op de grote streamer.

Netflix komt deze week met negen nieuwe series. Dit zijn live action-series, animatieseries, realityseries, shows en andere producties.

Hieronder het wekelijkse overzicht met als eerste de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief de trailer.

Treason (seizoen 1)Verschijnt op: 26 december
Genre: Actie / Misdaad
Kijk op Netflix

Synopsis:
De mooie toekomst van een adjunct-hoofd van MI6 neemt een nare wending wanneer het weerzien met een Russische spionne hem dwingt zijn hele leven in twijfel te trekken.Alpha Males (seizoen 1)Verschijnt op: 30 december
Genre: Komedie
Kijk op Netflix

Synopsis:
Pedro, Luis, Raúl en Santi zijn vier vrienden die zich een beetje verloren voelen in de nieuwe wereld van mondige vrouwen en zich elk op hun eigen lukrake manier proberen aan te passen.Kaleidoscope (seizoen 1)Verschijnt op: 1 januari
Genre: Actie / Misdaad
Kijk op Netflix

Synopsis:
Een meesterdief en zijn team ondernemen een epische en complexe roofoverval die 7 miljard dollar moet opleveren, maar verraad, hebzucht en andere gevaren ondermijnen hun plannen.Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

28 december: The Circle (seizoen 5) - Reality - Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

29 december: Brown and Friends (seizoen 1) - Animatie - Een groepje vrolijke vrienden komt in een gezellig buurtkoffiehuisje bij elkaar en beleeft allerlei avonturen.

30 december: Chicago Party Aunt (deel 2) - Animatie - Chicago Party Aunt Diane is een relschopper die liever nooit volwassen wordt. Ze heeft een zwak voor haar neef, die zichzelf aan het ontdekken is.

30 december: Secrets of Summer (seizoen 2) - Drama - De Mexicaanse atlete Steffi neemt deel aan een nieuwe wakeboardwedstrijd in een afgelegen Argentijns resort. Ze is vastbesloten om achter een familiegeheim te komen.

1 januari: Lady Voyeur (seizoen 1) - Thriller - Een talentvolle, voyeuristische hacker wordt in een gevaarlijk onderzoek gestort wanneer haar buurvrouw, een sekswerker, een weekendje weggaat.

1 januari: Power Rangers Dino Fury (seizoen 2) - Animatie - Een nieuw team van Power Rangers moet met de prehistorische kracht van de dinosaurussen het hoofd bieden aan een leger van buitenaardse wezens dat de aarde aanvalt.

1 januari: The Way of the Househusband (seizoen 2) - Animatie - Nadat hij uit de onderwereld is verdwenen, duikt de legendarische yakuza, bekend als de "Onsterfelijke Draak", weer op - als een fel toegewijde echtgenoot die thuis blijft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen