search
Dure opvolger 'The Witcher' op Netflix wordt door publiek volledig afgemaakt
Series / Nieuws

Dure opvolger 'The Witcher' op Netflix wordt door publiek volledig afgemaakt

De serie 'The Witcher: Blood Origin' wordt op Rotten Tomatoes helemaal afgemaakt.

Na het succes van The Witcher was het geen verrassing dat Netflix met een spin-off kwam. De prequel The Witcher: Blood Origin, die op deze site overigens een behoorlijk positieve recensie kreeg (4 sterren) wordt door het publiek op Rotten Tomatoes helemaal afgemaakt.

Rotten Tomatoes


De serie ging in première op 1e kerstdag en staat op Rotten Tomatoes op een publieksscore van slechts 8% en op een score van 38% van de critici.

Prequels en Sequels


Waarom de serie zo slecht scoort? Bijvoorbeeld omdat veel mensen denken dat de verhaallijnen zijn gestolen; sommige fans geven bijvoorbeeld aan dat aflevering 3 het verhaal van Full Metal Alchemist heeft gepikt. Duidelijk is de wens dat er niet zo maar meer prequels en sequels op de kijkers moeten worden afgevuurd, maar dat deze ook kwalitatief goed moeten zijn.

Tweet


"Netflix zou iedereen die betrokken is bij het schrijven serieus moeten ontslaan en verdere spin-offs moeten annuleren. Wat een grap hebben ze van deze geliefde franchise gemaakt", zegt Twitteraar LegacyKillaHD.

Wil je de serie toch nog kijken? Kijk The Witcher: Blood Origin dan op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen