search
3 onvergetelijke series die ten einde kwamen in 2022
Series / Featured

3 onvergetelijke series die ten einde kwamen in 2022

Deze 3 onvergetelijke series laten we achter in 2022 met het nieuwe jaar in zicht.

In 2022 moesten we afscheid nemen van vele werelden, personages en verhalen uit enkele series, die een goed of slecht einde hebben gevonden. De redactie van SerieTotaal zet de meest onvergetelijke series voor je op een rijtje, die we ons zullen blijven herinneren nadat het jaar afgelopen is.

Better Call Saul


Met het afronden van de spin-off Better Call Saul is de lange nasleep van de hitserie Breaking Bad achter ons. Het was een lange rit voor Bob Odenkirk en zijn personage Saul, maar het was vooral een erg spannende en vermakelijke rit voor de fans!

Na zeven jaar is het zevende seizoen van de AMC-serie uitgebracht op 17 april 2022. Hierna zal het dan ook echt afgelopen zijn voor de drugshandelaren en foute advocaten uit Albuquerque, New Mexico - er zal geen nieuwe spin-off volgen.

The Walking Dead


Nog een AMC-serie die niet meer 'loopt' is The Walking Dead. De lange strooptocht van de overlevers van de zombie-apocalypse lijkt eindelijk zijn eindbestemming gevonden te hebben, maar niks is minder waar.

Vele van de personages uit de originele serie krijgen nu hun eigen spinoff, dus men hoeft niet bang te zijn dat het universum uit The Walking Dead voor eeuwig afgesloten is. Op 3 oktober 2022 werden de laatste afleveringen uitgebracht.

Peaky Blinders


Op 3 april 2022 was het tevens einde verhaal voor Peaky Blinders. Na zes seizoenen was het voor dit kostuumdrama mooi geweest. De BBC-hitserie begon in 2013 met Cillian Murphy in de hoofdrol. Hij speelt in de dramaserie Thomas Shelby, de leider van het meedogenloze familiebedrijf.

Op de planning staat nu een film over de familie. Lees meer over wat ons te wachten staat.

Aanbevolen artikelen