search
Nog een populaire serie gecanceld door HBO Max
Series / Nieuws

Nog een populaire serie gecanceld door HBO Max

HBO heeft besloten de serie Back on the Record with Bob Costas te annuleren na twee seizoenen.

De volgende serie is slachtoffer geworden van het genadeloze nieuwe beleid van Warner Bros. Discovery rondom HBO Max-series. Donderdag werd bekendgemaakt dat ook Back on the Record with Bob Costas ermee ophoudt.

Het eerste seizoen van Back on the Record with Bob Costas verscheen in 2021; het tweede in 2022. Nu blijkt dus dat deze HBO Max-serie het daarbij moet laten.

Back on the Record with Bob Costas geannuleerd


Back on the Record with Bob Costas is een serie die jaarlijks uit vier afleveringen bestond, waarin Bob Costas diepgaande interviews doet met belangrijke mensen uit de wereld van entertainment en popcultuur.

Het was de derde serie die Costas deed in samenwerking met HBO. Eerder verscheen hij al in On The Record with Bob Costas (2001-2004) en in Costas Now (2005-2009).

Back on the Record with Bob Costas is een van de vele slachtoffers van het nieuwe beleid bij het bedrijf waar HBO Max onder valt, Warner Bros. Discovery. Daar wordt tegenwoordig flink op de centen gelet, waar veel populaire series de dupe van zijn geworden.

Momenteel is Back on the Record with Bob Costas nog te zien op HBO Max, maar de meeste geannuleerde series worden snel genoeg al van de streamingdienst afgehaald.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen