search
Amazon geeft update over release 'The Rings of Power' seizoen 2

Amazon geeft update over release 'The Rings of Power' seizoen 2

Amazon heeft een update gegeven over hoe de productie van The Rings of Power seizoen 2 verloopt.

Niels Arts
Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power kwam enkele maanden geleden ten einde. Hoewel de serie gemixt ontvangen werd door de fans, kijken velen toch uit naar het tweede seizoen.

Daar heeft Amazon Studios-baas Vernon Sanders nu een update over gegeven. En terwijl hij aangeeft dat de productie tot nu toe volgens schema verloopt, hoeven we het tweede seizoen van The Rings of Power voorlopig nog niet te verwachten.

Seizoen 2 The Rings of Power


Maar dat hoeft niet als een verrassing te komen. The Rings of Power seizoen 1 duurde jaren om te maken, en hoewel het tweede seizoen ongetwijfeld eerder klaar is, gaat het alsnog een hoop tijd kosten.

Een 2023-release is zo goed als uitgesloten, dus 2024 lijkt het jaar te worden. Het volgende heeft Sanders te melden over The Rings of Power seizoen 2:

"Ik weet niet wat ik moet zeggen... Het zou geweldig zijn als we seizoen 2 binnen een jaar na de release van seizoen 1 uit kunnen brengen. Het kan wat langer duren, maar we doen er alles aan en we zullen steeds beter en sneller worden. Zeker, de productie, wat we in seizoen 1 hebben geleerd, heeft ons dingen geleerd die we toepassen in seizoen 2, en tot nu toe hebben we onszelf een doel gesteld wanneer we willen dat de serie wordt uitgebracht, en we lopen momenteel op schema."

Ook heeft Sanders het kort nog even over seizoen 3. Daar wordt al over gesproken, en ze zorgen ervoor dat ze er klaar voor zijn zodra het moment daar is. Ze kondigen het derde seizoen aan zodra het klaar is. Maar eerst het tweede seizoen!

The Rings of Power is nu te checken op Amazon Prime Video.





Aanbevolen artikelen