search
Eerste trailer voor 'Outlander' seizoen 7!
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'Outlander' seizoen 7!

In de zomer van 2023 keert de geliefde serie Outlander weer terug voor het zevende seizoen.

Dit jaar maart verscheen het verkorte zesde seizoen van de succesvolle en geliefde serie Outlander op de Amerikaanse zender Starz en in Nederland op Ziggo Movies & Series. Volgend jaar verschijnt een groter zevende seizoen.

Seizoen zes bestond uit slechts acht afleveringen in plaats van de normale twaalf of dertien afleveringen. De coronapandemie zat de serie dwars. Het zevende seizoen zal straks flink gaan uitpakken, met maar liefst zestien (!) afleveringen.

Teaser seizoen 7 Outlander


In de zomer van 2023 keert Outlander terug en onderstaande eerste teaser voor het seizoen wordt op YouTube begeleid met de tekst "Droom niet alleen van het verleden, maar ook van de toekomst."

Uiteraard keren de personages Jamie Fraser (Sam Heughan) en Claire Fraser (Caitrí­ona Balfe) terug.Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

De eerste vijf seizoenen vind je overigens ook terug op Netflix en het is niet ondenkbaar dat voor de release van seizoen zeven ook het zesde seizoen op Netflix staat.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen