Slecht nieuws als je wacht op meer 'The Walking Dead'

Nog lang wachten op het speciale verhaal over Rick en Michonne.

Bram de Groot, 25-12-2022 20:56

Keek jij al uit naar de spin-off met de personages Rick en Michonne? Dan hebben we toch minder goed nieuws voor je. Het wachten op de spin-off van de moederserie The Walking Dead gaat nog wel even duren.
Michonne-actrice Danai Gurira (Black Panther: Wakanda Forever) hintte in een interview tijdens de podcast 20 Questions: On Deadline dat de serie niet snel zal verschijnen. Het wordt eerder eind 2023 dan eerder volgend jaar.

Wachten op The Walking Dead

"Ik denk dat het eind 2023 wordt, ik denk dat het ergens rond die tijd ligt. Halloween eerst, daarna. Ergens daarna. Dat is het doel," zei de actrice die in 2012 debuteerde als het personage Michonne en in 126 afleveringen uitgroeide tot een publiekslieveling.

In de spin-off zien we een episch liefdesverhaal van twee personages die veranderen door een veranderde wereld. Rick Grimes wordt weer gespeeld door Andrew Lincoln.

Veel spin-offs

De spin-off met Rick en Michonne volgt op het dit jaar afgeronde The Walking Dead (2010-2022), Fear the Walking Dead (2015-heden), The Walking Dead: World Beyond (2020–2021) en Tales of the Walking Dead (2022-heden).

De eerste spin-off die verschijnt heet The Walking Dead: Dead City en gaat over de personage Maggie en Negan. Ook de spin-off Daryl Dixon is in de maak.

The Walking Dead Universe

Het is duidelijk dat AMC werkt aan een groot The Walking Dead Universe met veel losse verhalen verspreid over tijd en plaats. De moederserie kun je in zijn geheel (terug)kijken op Disney+.


Lees meer over: The Walking Dead, Danai Gurira, Andrew Lincoln, Dead City

Populair nieuws