'The Boys'-ster Jensen Ackles hint op terugkeer van dit personage in seizoen 4

Met nieuwe beelden van achter de schermen weet hij de kijkers warm te maken voor seizoen 4

Glenn Walsh, 24-12-2022 18:40

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Terwijl het vierde seizoen van The Boys nog volop gemaakt wordt is er een acteur uit de serie die alvast een blik achter de schermen geeft. Op social media geeft acteur Jensen Ackles met nieuwe beelden een duidelijk signaal over de terugkeer van zijn Soldier Boy.
In de serie van Prime Video waarbij een groep helden zonder noemenswaardige krachten het opneemt tegen de superhelden die gecontroleerd worden door het bedrijf Vought International wist Ackles zijn debuut te maken in seizoen drie. Hij kwam ten tonele als de eerste originele superheld Soldier Boy.

Ontwaking en ontsnapping

Mocht Soldier Boy inderdaad terugkeren zouden fans hier uitermate blij mee zijn. Het personage, en diens vertolking door Ackles, werd door fans en critici alom geprezen. Zo snel als Soldier Boy opkwam raakte hij aan het einde van seizoen drie gevangen en bewusteloos in een bewaakte geheime plaats.

Op sociale media plaatst de 44-jarige Ackles een teaser waarin beelden van Soldier Boy te zien zijn. In het bijschrift schrijft hij: "Ik hou van deze mensen. Ik kan niet wachten om weer het pak aan te trekken. Dat zou mijn kerstwens zijn."

Het vierde seizoen van The Boys wordt mid-2023 verwacht. Kijk seizoen 1 t/m 3 op Prime Video.


Lees meer over: The Boys, Jensen Ackles, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix