Meghan Markle zou Oscar moeten krijgen voor haar rol in Netflix-docu

Er is de nodige kritiek op Meghan Markle over haar aanwezigheid in de Netflix documentaire

Bas de Kramer, 24-12-2022 16:32

De documentaire van Harry & Meghan maakt de nodige tongen los. De docu heeft miljoenen kijkers en bestaat uit zowel voor- als tegenstanders van deze actie van het koppel.
Vanuit het deel dat Meghan Markle niet mag, wordt gegrapt dat de Amerikaanse op kan gaan voor de Oscar voor beste actrice. De Netflix-serie is eerder deze maand uitgebracht en gaat over het paar en de achtergrond van hun beslissing om weg te gaan uit Londen.

Meghan

In de serie komt aan de orde hoe ongelukkig Meghan was toen ze samen met Harry in de Koninklijke vertrekken woonde en hoe ze werd gezocht door de Britse roddelpers die haar achtervolgde ten aanzien van elk klein detail van haar leven.

Harry

Prins Harry doet ook enkele onthullingen over de manier waarop de familie met de kwestie omging en hen niet de steun bood die prins William en zijn vrouw volgens hem in het verleden wel hebben gekregen.

Oscar

Nile Gardner, expert op het gebied van buitenlands beleid en liefhebber van de Engelse Koninklijke familie, heeft tegen de Daily Express gezegd dat Markle duidelijk acteert en daarvoor zou moeten worden beloond.

Quote

"Deze documentaireserie is in hoge mate de Meghan Markle-show geweest. Ze acteert letterlijk tijdens alle interviews die ze doet. Prins Harry is de Beste Mannelijke Bijrol van Meghan's hoofdrol. Wat we echt hebben gezien is Hollywood-fictie, met Meghan die zich kandidaat stelt voor Beste Actrice."

Verder stelt Gardner: "Op bepaalde momenten in de documentairereeks, vooral in het begin, ziet Harry er verveeld uit en voelt hij zich niet erg op zijn gemak bij veel van wat Meghan zegt."

Oordeel zelf over de acteerkwaliteiten van Meghan en kijk de serie op Netflix.

Lees meer over: meghan markle, harry and meghan, netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix