Wat is de cast van 'The Vampire Diaries' allemaal aan het doen?

Wat betekenen de foto's van de cast van The Vampire Diaries?

Adrienne Koolen, 24-12-2022 12:21

Na het achtste seizoen van The Vampire Diaries was het verhaal van de bovennatuurlijke wezens in Mystic Falls dan echt afgelopen. De originele cast post de laatste tijd echter allemaal opvallende foto's.
De eerste opvallende foto staat op Joseph Morgans Instagram account. Hij wordt op de foto omringt door Paul Wesley en Ian Somerhalder. Bekijk hieronder de foto van MorganToen Morgan zich in seizoen 2 bij de cast voegde, zorgde dit voor een boost die de serie nodig had. De serie kon zo zijn mythologie uitbreiden en natuurlijk ook een weg vrijmaken voor de bekende spin-off The Originals.

Nog een foto

Niet alleen Morgan deelde een foto die te maken had met The Vampire Diaries. Ook Kat Graham, die Bonnie Bennett speelde, deelde laatst een foto.

Ze stond op de foto met een koffiebeker met het The Vampire Diaries-logo. Bekijk hieronder de foto.Zouden deze twee foto's iets met elkaar te maken hebben? Het zou misschien kunnen betekenen dat de cast bezig met een The Vampire Diaries-project. Het kan uiteraard ook puur toeval zijn.
Lees meer over: The Vampire Diaries, Elena Gilbert, Niona Dobrev, Ian Somerhalder, Damon, Stefan, Bonnie

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix