search
Netflix deelt 4 spectaculaire foto's uit 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Foto's

Netflix deelt 4 spectaculaire foto's uit 'Avatar: The Last Airbender'

In 2024 komt de Vuurnatie (en de andere naties) in Avatar: The Last Airbender naar de streamingdienst Netflix.

Netflix komt in 2024 met een enorm grote serie: Avatar: The Last Airbender. De serie wordt uiteraard gebaseerd op de animatieserie die van 2005-2008 verscheen. Nu heeft Netflix vier nieuwe foto's onthuld met daarop vier personages van de Vuurnatie.

"De Vuurnatie is gearriveerd. Ontmoet Vuurheer Ozai, Generaal Iroh, Prinses Azula en Commandant Zhao in Avatar: The Last Airbender, die in 2024 verschijnt," valt er op X te lezen in de xeet van Netflix, met vier foto's.

Avatar: The Last Airbender


De serie Avatar: The Last Airbender heeft niets te maken met de gelijknamige filmflop die 2010 verscheen, met rollen van Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone en Dev Patel.

De serie van showrunner Albert Kim heeft dit keer rollen voor Gordon Cormier, Dallas Liu, Kiawentiio, Ian Ousley, Paul Sun-Hyung Lee en Daniel Dae Kim. Cormier speelt Avatar Aang.

Acht afleveringen


Ergens in 2024 moet Avatar: The Last Airbender op Netflix verschijnen. Zet alvast een herinnering aan op de streamingdienst.



De serie, die oorspronkelijk in samenwerking met de originele bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko gemaakt zou worden, is al sinds 2018 in ontwikkeling. In 2020 vertrokken DiMartino en Konietzko echter na meningsverschillen.

Prijzig


In 2021 werd Albert Kim aangesteld als schrijver, producent en showrunner. De opnames werden al in 2022 afgerond. Elke aflevering zou $15 miljoen kosten om te maken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen