search
Jenna Ortega over het meest emotionele moment in 'Wednesday'
Series / Nieuws

Jenna Ortega over het meest emotionele moment in 'Wednesday'

Jenna Ortega over de scène die laat zien wat Wednesday echt belangrijk vindt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jenna Ortega wordt unaniem geprezen om haar acteerprestatie in het fantasy-tienerdrama Wednesday. Zodanig zelfs, dat zij nu een Golden Globe-nominatie heeft gekregen. De critici zijn van mening dat zij de essentie van Wednesday Addams als geen ander weet over te brengen.

Ortega, die binnenkort in een nieuwe Scream-film te bewonderen zal zijn, gaf haar kijk op Wednesday's emotionele kant.

Macaber en blij


In Wednesday is het meer dan duidelijk dat de Addams-dochter het wel prima vindt om intimiderend over te komen. Haar poker face en monotone manier van praten kan mensen zelfs bang maken. Er was echter één gebeurtenis die een andere kant van Wednesday liet zien.

Aanslag op familielid


Wanneer Thing, de wandelende hand, neergestoken wordt krijgt Wednesday het duidelijk te kwaad. In een interview met E! Online zegt Ortega: "Het is een cruciaal moment voor haar. Ook is het de enige keer dat we haar zien huilen, en ik denk niet dat het gewerkt had als het om iets of iemand anders was geweest".

Thing wordt uiteindelijk gered door oom Fester, maar de gebeurtenis laat duidelijk zien waar Wednesday haar hart verstopt houdt. Figuurlijk gesproken, uiteraard.

Wednesday valt te bekijken op Netflix.

Bekijk op instagram



Aanbevolen artikelen