search
Kerstverrassing 'Doctor Who' bleek gloednieuwe trailer
Series / Nieuws

Kerstverrassing 'Doctor Who' bleek gloednieuwe trailer

Na de aankondiging kregen fans nieuwe beelden getrakteerd van hun favoriete Doctor

Op kerstavond werd op de sociale media door het kanaal van Doctor Who een bericht de wereld ingestuurd dat er op 1e kerstdag iets aan zou komen. Wat bleek: een gloednieuwe trailer van de 60-jarige jubileumspecial.

Eerder zagen fans in een teaser acteur Neil Patrick Harris een "wereldwijde première" aankondigen. Het bijschrift bleef beperkt tot alleen "Tomorrow", doelend op dat eerste kerstdag onthuld zou worden wat fans konden verwachten.

Nog even wachten


De BBC komt dus met de eerste officiële trailer voor de speciale jubileumaflevering die gepland staat voor november 2023. In de trailer is meer te zien van de Schotse acteur David Tennant die weer in de rol kruipt van de Doctor, zoals hij ook al eerder deed als tiende Doctor.

Verder komt Harris weer voorbij die een excentrieke schurk zal spelen. Maar ook is de terugkeer van Donna Noble te zien. De rol gespeeld door actrice Catherine Tate kwam voor sommige als verrassing omdat Tate op de vraag of ze weer betrokken was bij de opnames meermaals aangaf niet in contact te zijn geweest met de makers.

Kijk hieronder de gloednieuwe trailer. Doctor Who kijk je op Prime Video.





Aanbevolen artikelen