search
Dit laat het filmpje tijdens de aftiteling van 'The Witcher: Blood Origin' zien
Series / Nieuws

Dit laat het filmpje tijdens de aftiteling van 'The Witcher: Blood Origin' zien

In het filmpje tijdens de aftiteling van 'Blood Origin' krijgen we alvast een hint naar wat we kunnen verwachten in 'The Witcher' seizoen 3.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In The Witcher: Blood Origin zitten een aantal verwijzingen naar de oorsprong van dingen die zullen gebeuren in de originele serie. Een van de meest intrigerende voorbeelden hiervan vindt plaats in de post-credit scène van Blood Origin.

De post-credit scène begint met een bekende scène uit seizoen 1 van The Witcher. In die originele scène speelt Ciri op straat een dobbelspelletje met andere kinderen. Ineens stopt Ciri, omdat het voelt alsof iemand naar haar kijkt. Ze staart naar een deuropening aan de overkant van de straat, maar daar is niemand. Nu weten we waarom ze dit gevoel had.

Ciri heeft Avallac'h door


In de nieuwe versie van de scène speelt Ciri het spel, waarna de camera naar die deuropening draait. Daar staat Avallac'h, die Balor oorspronkelijk hielp bij het begrijpen en gebruiken van de Monolith. Hij is erachter gekomen dat je met de Monolith tussen werelden kunt reizen, en het lijkt erop dat hij nu nog veel meer heeft uitgevonden.

Avallac'h kijkt naar Ciri, maar als ze zich omdraait ziet ze hem niet. Hij verschijnt net zoals hij was in Blood Origin, dus voor hem lijkt er geen tijd verstreken te zijn, en hij lijkt een sleutelfiguur te zijn in het verhaal van Ciri en de Witcher-wereld in het algemeen. In de boeken en games is Avallc'h een van de belangrijkste Elven-personages.

Blood Origin heeft nu een jongere versie van het personage geïntroduceerd, maar je kunt al zien dat Ciri zijn plannen al begint door te krijgen. Hopelijk gaan we meer zien over hoe dit verder gaat in seizoen 3 van The Witcher.

The Witcher: Blood Origin is te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen