search
Naar deze 5 series op Netflix kijkt iedereen uit in 2023
Series / Featured

Naar deze 5 series op Netflix kijkt iedereen uit in 2023

Deze 5 series gaan dé spraakmakers worden van het nieuwe jaar!

Het jaar 2023 gaat volgens Netflix een prachtig jaar worden om binnen te blijven en lekker veel series te kijken. We zetten voor jou op een rijtje welke series jij absoluut niet mag gaan missen tijdens het nieuwe jaar!

Kaleidoscope


We beginnen direct met de serie, die op 1 januari online zal komen: de breinbrekende anthologieserie Kaleidoscope. Tijdens de kraakserie probeert een bende meesterdieven de kraak van de eeuw uit te voeren tijdens een orkaan.

Het absurde van de serie zit in de vorm: de afleveringen van de serie kunnen namelijk in elke mogelijke volgorde worden gekeken. Iedere Netflix-gebruiker krijgt dan ook de serie in een andere volgorde gepresenteerd binnen het eigen account.



You (seizoen 4)


Op 9 februari zal het eerste deel van het vierde seizoen van You uitkomen. Het verhaal van Joe gaat verder in Londen, die zijn weg moet vinden in een nieuwe omgevingen met tal van mogelijkheden voor hem.

Een synopsis is nog niet uitgebracht, maar wat al wel bekend is dat hij nu door het leven gaat als professor Jonathan Moore en de academische wereld zal gaan betreden. Het tweede deel van seizoen 4 zal op 9 maart uitkomen.

That '90s Show


De geliefde sitcom That '70s Show zal in 2023 zijn vervolg krijgen met nieuwe personages in een nieuw tijdperk. Wederom zal de kelder van Red en Kitty bezet worden door een stel wilde tieners, ditmaal in de jaren negentig.

Meerdere oude castleden zullen terugkeren naar de sitcom met dezelfde flauwe humor. Op 19 januari 2023 zal de serie uitkomen bij Netflix.



Queen Charlotte: A Bridgerton Story


De populaire serie Bridgerton krijgt zijn eigen spinoff-serie in het nieuwe jaar over koningin Charlotte. In Queen Charlotte: A Bridgerton Story zal het jonge leven van Charlotte worden belicht terwijl de jonge vrouw de vrouw wordt die we zo goed kennen.

Een releasedatum is helaas nog niet bekendgemaakt, maar wel is bekend dat de serie uit acht afleveringen zal bestaan.

Shadow & Bone (seizoen 2)


Op 16 maart zal het tweede seizoen van Shadow & Bone uitkomen, die bestaat uit acht afleveringen van elk ongeveer één uur. In Novyi Zem proberen Aline en Mal een normaal bestaan te leiden, maar het wordt voor haar steeds moeilijker om haar krachten te verbergen.

Ondertussen komt de Darkling sterker dan ooit tevoorschijn uit de Shadow Fold. Hij blijft Alina en Mal volgen, nog steeds met het plan om Alina's krachten over te nemen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen