search
Nieuw op Netflix: 'The Witcher'-prequel 'The Witcher: Blood Origin'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Witcher'-prequel 'The Witcher: Blood Origin'

De langverwachte prequel van 'The Witcher' is te streamen vanaf 25 december...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
December is traditioneel een maand waarin er best wat sterke titels worden toegevoegd aan het aanbod op Netflix. Ook dit jaar is dat niet anders. In het bijzonder naar de komst van The Witcher: Blood Origin werd door heel wat abonnees alvast sterk uitgekeken.

The Witcher: Blood Origin speelt zich af zo'n slordige 1200 jaar voor de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri. De reeks vertelt het verhaal van zeven verschillende krijgers die elkaar niet kennen. Toch beslissen ze om samen de strijd aan te binden met een op het eerste zicht onstopbaar rijk.

Vijanden


Voor twee leden van de groep wordt samenwerken nog wat minder vanzelfsprekend dan voor de rest het geval is. Éile en Fjall zijn immers beiden afkomstig uit rivaliserende clans. Toch beslissen ook zij om de handen in elkaar te slaan.

Kertmis


In het bijzonder moet de prequel The Wicher: Blood Origin ons meer duidelijkheid verschaffen over het ontstaan van The Witcher. Voor fans van de reeks wordt met enigszins gemengde gevoelens uitgekeken naar de lancering van de prequel, maar toch zijn de verwachtingen hooggespannen. Benieuwd of de serie deze zal weten in te lossen of niet.

The Witcher: Blood Origin is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 25 december 2022. De hieronder terug te vinden trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat je van deze prequel kan verwachten.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen