search
Voor 'The Witcher' seizoen 3 wordt nu al gehint naar 'love interests'
Series / Nieuws

Voor 'The Witcher' seizoen 3 wordt nu al gehint naar 'love interests'

De makers van de serie weten heel goed waar de fans naar uitkijken.

In de aanloop naar het derde seizoen van The Witcher kon acteur Joey Batey het niet laten om details te onthullen over het rijke liefdesleven van zijn personages Jaskier in de Netflix-serie. Tijdens een interview lichtte hij een tipje van de sluier.

Kortgeleden was de acteur nog eventjes te zien in de prequelserie The Witcher: Blood Origin. Nu komt hij weer onder de aandacht door zijn aankomende rol in het derde seizoen van de fantasyserie met sappige details.

In de serie speelt Henry Cavill de hoofdrol van de witcher Geralt of Rivia. Naast deze bikkelharde strijder is Jaskier te zien, een joviale bard met zijn hart op de juiste plek. De sidekick zorgt geregeld voor wat humor in de serie én nog wat meer.Het oogappeltje van Jaskier


Tijdens een recent interview met GamesRadar+ liet Joey Batey meer los over het aankomende seizoen. Batey: "Toen ik de scripts voor het eerst las, waren het voor mij de beste scripts die we tot nu toe hebben gedaan. Er zijn enkele dingen uit de boeken waarvan ik denk dat de fans er echt, echt van gaan genieten."

Hij concludeerde: "En een paar mooie sleutelmomenten die erg episch zijn. Jaskier krijgt ook een beetje een love interest - misschien wel meer dan één."

Leer het personage beter kennen en (her)kijk The Witcher bij Netflix! Of kijk hieronder een compilatie van de beste momenten van de bard!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen