Netflixt stuurt nieuwe en mysterieuze poster 'You' seizoen 4 de wereld in

Nieuwe en mysterieuze poster 'You' seizoen 4

Voor het eerste deel van het nieuwe seizoen is het wel nog tot februari wachten...

Geoffrey Ketels, 27 december 2022 19:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er wordt door velen al zeer sterk uitgekeken naar het vierde seizoen van de meeslepende Netflix-serie You. Nu voert Netflix de spanning nog wat meer op door uit te pakken met een nieuwe, mysterieuze poster.
In het vierde seizoen heeft Joe (uiteraard) een nieuwe obsessie. Deze keer gaat het om de beeldschone Marienne. In haar voetsporen trekt Joe richting Frankrijk. Dat omdat Marienne zelf eerder al te kennen had gegeven naar dit Europese land te vluchten van zodra ze daar de kans toe zou krijgen.

Nieuwe look

Het zal fans van de reeks meteen opvallen dat Marienne beschikt over een gloednieuwe look. Op de poster zie je haar twijfelend over haar schouder kijken, duidelijk wetende dat er gevaar om de hoek loert. Ook de tagline waar gebruik van wordt gemaakt spreekt voor zich namelijk; "The One Who Got Away".Universiteit

Uiteraard werd er eerder door Netflix ook al een flinke teaser de wereld ingestuurd. Die teaser maakte duidelijk dat Joe een baan krijgt aan dezelfde universiteit als Marienne. Zal zij de obsessie van Joe kunnen overleven? Het antwoord op die vraag krijg je vanaf 9 februari 2023 op Netflix.

You seizoen 4 zal in twee delen op Netflix verschijnen. Het eerste deel verschijnt aldus op 9 februari terwijl het vervolg te zien zal zijn vanaf 9 maart 2023.


Lees meer over: You, serie, series, Netflix

Populair nieuws