Langverwachte serie op HBO Max verrast meteen met zeer lange openingsaflevering

Langverwachte serie op HBO Max verrast meteen

De eerste aflevering van de serie waar velen zo naar uitkijken zal meteen lekker lang duren...

Geoffrey Ketels, 27 december 2022 18:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er wordt door zeer veel mensen sterk uitgekeken naar de lancering van de nieuwe HBO Max Serie The Last of Us. Deze gloednieuwe reeks verrast ook meteen met een extra lange openingsaflevering.
De aankomende reeks The Last of Us is natuurlijk een verfilming van de gelijknamige videogame. Hierin maken we kennis met de personages van Joe Miller en Ellie Williams. Zij moeten het land doorkruisen in een behoorlijk apocalyptische setting.

Ondanks het feit dat HBO tot dusver de lippen stijf op elkaar heeft gehouden voor wat het plot van de reeks betreft moet het gezegd dat de verwachting is dat deze vrij dicht bij de verhaallijn van de game zal blijven aanleunen. Dit gezegd hebbende maakte de eerste trailer reeds duidelijk dat er hier en daar toch een bescheiden loopje werd genomen met die verhaallijn.

9 afleveringen

Het eerste seizoen van The Last of Us zal bestaan uit 9 afleveringen. Er wordt zeer sterk uitgekeken naar de openingsaflevering die dus zomaar extra lang zal worden. HBO heeft namelijk bekend gemaakt dat de eerste aflevering van de reeks maar liefst 85 minuten zal duren. Ook al komt de opening maar enigszins in de buurt van deze van de game, dan nog zal ze ongetwijfeld vriend en vijand weten te verbazen.

Hartverscheurende opener

Bella Ramsey, die in de reeks de rol op zich neemt van Ellie Williams heeft zich ook al kort uitgelaten over de openingsaflevering. Zij stuurde daarbij zowaar ook een waarschuwing de wereld in door te stellen dat er sprake zal zijn van een echte, hartverscheurende opening.

The Last of Us is te streamen op HBO Max vanaf 16 januari 2023.

Lees meer over: The Last of Us, serie, series, HBO, HBO Max

Populair nieuws