search
Dit deed Nicolas Cage's personage na de film 'National Treasure: Book of Secrets'
Series / Nieuws

Dit deed Nicolas Cage's personage na de film 'National Treasure: Book of Secrets'

In een clip van 'National Treasure: Edge of History' wordt eindelijk meer onthuld over Cage.

Een groot gemis in de nieuwe Disney Plus-serie National Treasure: Edge of History is natuurlijk het personage van Nicolas Cage. Maar met een nieuwe clip hint de schattenjagersserie naar de verblijfplaats van Ben Gates. Bekijk de clip gauw hieronder!

In de serie komt het leven van Jess Valenzuela op zijn kop te staan wanneer een mysterieuze vreemdeling haar de eerste hint geeft voor het vinden van een eeuwenoude schat. Gek genoeg lijkt deze schat in verband te staan met haar lang overleden vader.

Jess gaat op pad, samen met haar vriendin Tasha, om haar talent voor het oplossen van puzzels aan het werk te zetten en het mysterie van de schat te ontrafelen.

De terugkeer van Nicolas Cage?


In een recent gepubliceerde clip is het personage Riley te zien, die een hint lijkt weg te geven over de verblijfplaats van Ben Gates. Riley wordt gevraagd naar schatten die hij misschien probeert te vinden, waarbij zijn antwoord dient als een directe verwijzing naar de gebeurtenissen in National Treasure: Book of Secrets uit 2007.

In de clip van de serie geeft Riley antwoord op de vraag wat hij eerder gedaan heeft: "Niet met pensioen. Ben en ik hebben de afgelopen drie, vier, vijftien jaar aan dit superbelangrijke ding gewerkt."

Als er naar meer details wordt gevraagd, onthult hij: "Laten we zeggen dat er 47 redenen zijn om geïnteresseerd te zijn." Dit is een interessante hint, aangezien in National Treasure: Book of Secrets het nummer 47 een magisch getal is.

Bekijk hieronder de clip, of check zelf de serie bij Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen