search
Krijgen we in 'The Boys' seizoen 4 dit brute personage dan eindelijk te zien?
Series / Nieuws

Krijgen we in 'The Boys' seizoen 4 dit brute personage dan eindelijk te zien?

Gaat seizoen 4 van The Boys ons eindelijk de onthulling van dit brute personage geven?

Het verhaal van Queen Maeve eindigde op de beste manier mogelijk aan het einde van The Boys seizoen 3. Tenminste, in haar ogen.

Zoals het er nu voorstaat, is Maeve namelijk eindelijk bevrijd van het bedrijf Vought en hun monstrueuze superheld en boegbeeld Homelander. Tevens is ze haar krachten verloren, en het lijkt erop dat ze de rest van haar leven in vrede kan bestaan. Maar is dat ook zo?

Toekomst van Maeve in The Boys


Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Want waar fans van de comics zich ongetwijfeld bewust van zijn, is het feit dat Maeve in de comics een geheime zoon heeft.

Blarney Cock werd geïntroduceerd in The Boys #4 "Cherry, Part 1" als de geheime zoon van Maeve en onderdeel van het jonge Supe-team Teenage Kix. Blarney Cock is een van de meest verdorven personages uit de comics, dus wat dat betreft zou hij zo in de serie passen.

Na twee gruwelijke eerste seizoenen deed The Boys seizoen 3 er namelijk nog een schepje bovenop, met nog meer gore en gekkigheid in het algemeen. Niets lijkt te ver te gaan voor de serie, dus de introductie van Maeve's geheime zoon wellicht ook niet.

We zullen het verhaal van Blarney Cock hier niet verklappen, mocht hij inderdaad een verschijning gaan maken in The Boys seizoen 4. Maar mocht je er meer over willen weten, dan is het zeker de moeite waard om het internet ervoor af te struinen.

De eerste drie seizoenen van The Boys zijn nu te zien op Prime Video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen