search
Star Wars' geeft spectaculaire trailer prijs voor 'The Bad Batch'
Series / Trailer

Star Wars' geeft spectaculaire trailer prijs voor 'The Bad Batch'

Na maanden van wachten krijgen we ook eindelijk te horen wanneer we het tweede seizoen kunnen verwachten.

Wie fan is van Star Wars: The Bad Batch heeft er even op moeten wachten, maar de trailer van het tweede seizoe is eindelijk verschenen.

Niet alleen leuk om alvast in de sfeer te komen en iets te zien over het verhaal, maar we komen ook meteen de releasedatum van de serie te weten.

Andor
Bij Disney+ zitten ze absoluut niet chill. [/i]Andor[/i] is nog maar net afgelopen, maar lang wachten op een nieuwe serie hoeven we niet. De productie van Star Wars draait namelijk overuren.

We krijgen binnenkort namelijk het langverwachte vervolg van Star Wars: The Bad Batch te zien. In mei dit jaar verscheen de eerste trailer van het tweede seizoen al en nu volgt de officiële trailer.

Hierin zien we meer van het verhaal én komen we te weten vanaf welke datum het verhaal te volgen is.

Releasedatum
Lang hoeven we overigens niet meer te wachten op het eerste seizoen van Star Wars: The Bad Batch. Dat hebben we namelijk al wel lang genoeg gedaan. Je streamt de show namelijk al vanaf 4 januari exclusief op Disney+.

Extra leuk nieuws: de serie begint met een dubbele aflevering. Daarna komen de afleveringen iedere week op woensdag online.

Nieuwsgierig naar Star Wars: The Bad Batch? Bekijk hieronder alvast naar de trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen