'Blood Origin' zeker niet de laatste spin-off van 'The Witcher'

Meer 'The Witcher' spin-offs op komst?

De showrunner van The Witcher: Blood Origin hint ernaar dat meer spin-offs in het The Witcher-universum mogelijk op komst zijn.

Niels Arts, 30 december 2022 09:22

The Witcher: Blood Origin is naast de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf de eerste grote spin-off van de populaire The Witcher-franchise op Netflix, maar waarschijnlijk niet de laatste.
Want hoewel de hoofdserie zelf onlangs slecht nieuws moest verwerken - namelijk dat Henry Cavill, die het hoofdpersonage Geralt of Rivia speelt in de eerste drie seizoenen van de serie - de serie verlaat, betekent dit verre van het einde van de franchise.

Het universum van The Witcher

Liam Hemsworth neemt de rol van Cavill over in The Witcher, waar nog vele seizoenen van moeten volgen. Maar er is meer in ontwikkeling. The Witcher: Blood Origin verscheen onlangs op Netflix, maar de serie wordt vooralsnog niet echt bejubeld.

Toch geeft Netflix het nog niet op. In gesprek met The Radio Times hint showrunner Declan De Barra van The Witcher: Blood Origin ernaar dat er mogelijk nog meer spin-offs in ontwikkeling zijn:

"Sapkowski is de koning van het verhaal met een gesloten einde, hoe meer we van zijn boeken lezen, hoe breder de wereld wordt. Dus dat is het voordeel van dit allemaal te doen - het zijn misschien op zichzelf staande stukken, maar ze schilderen een andere kant van deze wereld en breiden deze naar buiten toe uit. Dat is het leuke eraan."

Natuurlijk zal Netflix altijd geïnteresseerd blijven in het ontwikkelen van nieuwe The Witcher-content zolang er massaal naar wordt gekeken. Zolang dat gebeurt, hebben The Witcher-fans dus niets te vrezen!

Bekijk The Witcher: Blood Origin nu op Netflix.

Lees meer over: The Witcher, Blood Origin, spinoff, Nightmare of the Wolf, Netflix

Populair nieuws