search
'Doom Patrol' geeft antwoord op die éne prangende vraag
Series / Nieuws

'Doom Patrol' geeft antwoord op die éne prangende vraag

'Doom Patrol' geeft een verrassend simpel antwoord op een belangrijke vraag

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste aflevering van het vierde seizoen van Doom Patrol heeft een grotere impact dan iedereen kan bedenken - en gaf meteen antwoord op een belangrijke vraag.

Consequenties


In de laatste aflevering van seizoen vier, getiteld Youth Patrol, zien we wat de gevolgen zijn wat Dr. Janus' (Timeca Seretti) acties, die Rita (April Bowlby) lange tijd bewusteloos maakten.

April is nu plotseling jaren ouder, heeft meer rimpels en grijze haren. Nu blijkt dat Dr. Janus haar lange levensduur heeft gestolen.

Iets dat Dr. Niles Calder (Timothy Dalton) aan al zijn projecten, behalve Rouge, gegeven had: een klein stukje van de god Immortus.Opkomst van Immortus


Met de opkomst van god Immortus wordt al een tijdje gespeeld dit seizoen. Showrunner Jeremy Carver zegt dat de komst van Immortus gelijktijdig gebeurt met het andere noodgeval waarmee het Doom Patrol-team moet omgaan: de "Buttpocalypse".

"De zoektocht naar Immortus en wat het kost om hem te stoppen betekent dat er veel mysteries boven water komen. Mysteries die soms al seizoenen lang om een antwoord smeken. Het zal zorgen dat de leden van Doom Patrol zichzelf en hun bestaan beter leren te begrijpen," aldus Carver.

Naast de "zombie butts" en de god Immortus zullen ook nog andere schurken verschijnen.

Iedere donderdag


Nieuwe afleveringen van seizoen vier van Doom Patrol verschijnen elke donderdag. De eerste drie seizoenen zijn ook op HBO Max te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen