Megasterke White Raven op foto voor 'Titans' seizoen 4

De vraag is nu of de serie ook nog doorgaat na het vierde seizoen na de regime-wijziging bij DC Studios.

Zilko Tarici, 31-12-2022 09:22

DC's Titans heeft via social media de eerste duidelijke blik onthuld op Teagan Croft als de White Raven in seizoen 4. Je kunt de foto zoals altijd hieronder bekijken.
De serie is een verfilming van de Teen Titans-stripreeksn van DC en verscheen oorpspronkelijk op de DC Universe-streamingdienst in 2018, voordat 'ie overging naar HBO Max.

In seizoen 4 voert het bovennatuurlijke de boventoon. De helden worden nog steeds geleid door Nightwing (Brenton Thwaites), die de strijd tegen schurk Mother Mayhem (Franka Potente) en haar Church of Blood aanvoert. Mayhem wil haar demon-koning Trigon naar de aarde brengen nadat de Titans hem in seizoen 2 gevangennamen.

We zagen White Raven al haar debuut maken in de mid-seizoensfinale, maar tot teleurstelling van de fans was ze erg goed zichtbaar. Dat verandert nu met de foto's die via Twitter zijn vrijgegeven:DC-held White Raven maakte eerder haar opwachting in de comics, waar deze gedaante ook wel haar Soul-Self wordt genoemd. White Raven geldt als de meest krachtige gedaante van het personage.
Lees meer over: Titans, White Raven, DC, Stargirl, Brenton Thwaites, Franka Potente

Populair nieuws