Grote reddingspoging om geliefde scifi-serie van de ondergang te redden

Fans proberen 'Westworld' terug te krijgen

Er is een hele website gebouwd puur om de serie weer terug op de buis te krijgen.

Glenn Walsh, 31 december 2022 09:59

Afgelopen november besloot HBO de stekker uit Westworld te trekken. Dit tot verontwaardiging van veel critici en met name veel fans. Laatstgenoemde groep heeft zowaar een hele website ontwikkelt om te zorgen dat de serie weer terugkomt.
Het was voor veel een verrassing dat de serie geannuleerd werd. Westworld scoorde namelijk helemaal niet zo slecht. De fans waren er weg van, er werd veel naar gekeken en ook de critici waren lovend.

De makers van de serie hebben zelf altijd gezegd dat Westworld het best zou kunnen eindigen met een vijfde seizoen.

Save Westworld

Een groep optimistische fans hebben een website ontwikkeld, genaamd Save Westworld, waarin een petitie te vinden is om de serie weer terug te krijgen.

Daarnaast bevat het links naar onopgeloste mysteries en het laatste nieuws. De makers van de site moedigen ook fans aan om op social media hun steun aan Westworld te betuigen.

Kans van slagen

In het verleden is het wel eens gelukt om een serie weer terug op de buis te krijgen. Lucifer is een van die series die door aandringen van fans weer terugkwam. Het is nog maar de vraag of het überhaupt mogelijk is een doorstart te forceren.

De producenten van de serie werken inmiddels aan de serie The Peripheral van Prime Video.

Eens met de fans? Neem zelf eens een kijkje op Save Westworld.


Lees meer over: Westworld, Save Westworld, HBO, HBO Max

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws