search
Verhaallijn nieuwe 'The Walking Dead'-serie is eindelijk bekend
Series / Nieuws

Verhaallijn nieuwe 'The Walking Dead'-serie is eindelijk bekend

De avonturen gedurende de apocalypse gaan verder op het eiland Manhattan.

Fans van The Walking Dead kunnen rekenen op goed nieuws: het verhaal van The Walking Dead: Dead City is eindelijk bekend! AMC is onlangs naar buiten gekomen met de officiële synopsis van de spin-off.

De nieuwe spin-off zal de omzwervingen volgen van Maggie en Negan, die hen helemaal naar de Big Apple zullen brengen. Deze tocht is echter niet zo ver als die van Daryl. Naar verluidt zal hij het helemaal tot Frankrijk schoppen in zijn eigen spin-off van de bekende zombieserie.

Na het eindigen van de originele serie na elf succesvolle seizoenen stond AMC te popelen om meerdere spin-offs te lanceren over de ondertussen welbekende personages. Naast de reeds genoemde series zullen ook Rick en Michonne een eigen serie gaan krijgen.

De synopsis van The Walking Dead: Dead City


De opnames van de nieuwe serie van Maggie en Negan zijn in oktober afgerond. De synopsis luidt: "Jaren zijn verstreken sinds we Maggie en Negan voor het laatst zagen. Nu moeten ze een fragiel bondgenootschap vormen om een gevaarlijke missie te volbrengen. Ze reizen naar het eiland Manhattan, dat, geïsoleerd sinds het begin van de apocalypse, zijn eigen unieke bedreigingen heeft ontwikkeld"

De synopsis gaat verder: "In de stad ontmoeten Maggie en Negan oorspronkelijke New Yorkers, ontwijken ze een marshal met een duister verleden en jagen ze op een beruchte moordenaar. Maar naarmate het duo dieper doordringt in de gruizige diepten van de stad, wordt het duidelijk dat de trauma's uit hun turbulente verleden een even grote bedreiging vormen als de gevaren in het heden."

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar naar verluidt zal de zesdelige serie uitkomen in april 2023.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen