Maggie krijgt behoorlijk duistere toekomst in 'The Walking Dead: Dead City'

De spin-off miniserie met de personages Maggie en Negan belooft spannende verwikkelingen.

Valeria Milić, 17-12-2022 10:34

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het zombie-drama The Walking Dead mag in november geëindigd zijn, de franchise gaat voorlopig nog wel even door. De miniserie The Walking Dead: Dead City (TWD: DC) brengt voormalige vijanden Maggie (Laura Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) echter bij elkaar op reis naar het eiland Manhattan in de staat New York.
In een interview met EW vertelt Cohan één en ander over de serie, die zes afleveringen zal hebben. Onder andere over de obstakels en uitdagingen die Maggie op haar pad vindt.

Maggie wordt op de proef gesteld

De actrice heeft duidelijk zin om weer in de huid van Maggie te kruipen:

"We staan aan de voet van een berg. Hoewel er overal dreigingen op de loer liggen, soms zit de grootste vijand binnenin.

Juist de kleine dingen blijken dan het moeilijkst te zijn, helemaal als je al die kleine dingen bij elkaar optelt. Maggie's grootste zwakte zal tegen haar gebruikt gaan worden".


Een onverwacht team

Cohan's verhaal wekt de nodige nieuwsgierigheid op. Het behoeft geen nadere verklaring dat Maggie's zoon Herschel haar grootste zwakte is. Wellicht zal hij van haar afgepakt worden in TWD: DC, hetgeen direct haar partnerschap met Negan verklaart.

Is Negan blijvend veranderd?

Negan wil misschien een kans op vergeving voor het feit dat hij Maggie's man heeft gedood. Eerder hintte Jeffrey Dean Morgan er echter op dat Negan weer een draai gaat maken richting zijn eerdere negatieve zelf.

Er blijkt weer genoeg om naar uit de kijken in deze nieuwe incarnatie van de Walking Dead-franchise.

The Walking Dead: Dead City wordt in april 2023 verwacht.

Op Netflix kun je alle seizoenen van voorganger The Walking Dead streamen.

Hieronder kun je de teaser trailer van The Walking Dead: Dead City bekijken:
Lees meer over: The Walking Dead Dead City, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan

Populair nieuws