search
Grote scifi-serie 'Foundation' krijgt trailer voor seizoen 2
Series / Nieuws

Grote scifi-serie 'Foundation' krijgt trailer voor seizoen 2

De nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Foundation belooft heel veel goeds.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was even wachten voor fans, maar nu is hij er eindelijk: de trailer voor het tweede seizoen van de grote scifi-serie Foundation. De serie is een verfilming van Isaac Asimovs boeken.

Seizoen 1 van Foundation gaat over een psychohistoricus genaamd Hari Seldon (Jared Harris). Hij heeft een formule bedacht die het einde van het Galactische rijk, maar ook het einde van de mensheid kan voorspellen.

Om de mensheid te helpen, richt Hari Foundation op. Dit is een groep rebellen die honderden jaren vechten tegen de leiders omdat zij niet naar Haris waarschuwing geluisterd hebben. Op deze manier probeert Foundation de mensheid te redden.

Seizoen 2


Seizoen twee is er een grote religiecrisis waar Foundaion tegenop moet. De leiders proberen de mensen namelijk te beheersen door religie, nadat het hele keizerrijk gevallen is.

Showrunner en uitvoerend producent David S. Goyer neemt de taak op zich om het tweede seizoen te maken. Dit doet hij samen met Robyn Asimov, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg en Marcy Ross.

Bekijk hieronder de trailer voor Foundation en het nieuwe seizoen is in de zomer te streamen op Apple TV.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen