search
De drie regels die in 'The Last of Us' heel belangrijk zijn
Series / Nieuws

De drie regels die in 'The Last of Us' heel belangrijk zijn

Een nieuwe clip van The Last of Us toont de drie regels die Joel voor Ellie opstelt.

Een nieuwe clip uit The Last of Us van HBO toont wederom dat de serie trouw zal blijven aan de game, door een scène bijna één op één na te vertellen.

Het betreft een scène waarin het hoofdpersonage, Joel (Pedro Pascal), drie regels opstelt voor Ellie (Bella Ramsey), als voorwaarde voor de reis die ze samen voor de boeg hebben. Joel is de baas, en dat laat hij blijken.

The Last of Us-clip


Via Instagram deelden de makers van The Last of Us een korte clip met nieuwe beelden van de aankomende tv-serie. De scène is vrij letterlijk overgenomen uit de game, waardoor de echte fans al snel zullen zien waar het over gaat.

Het duurt niet lang meer voordat The Last of Us op HBO Max van start gaat. Zondag 15 januari is de eerste aflevering te zien, die naar verluidt zo'n tachtig minuten gaat duren.

Het eerste seizoen van The Last of Us bestaat uit negen afleveringen. Vooralsnog zijn er geen plannen om meer dan twee seizoenen te maken; ieder seizoen voor de bijbehorende game. Het tweede seizoen is echter nog niet eens bevestigd.

The Last of Us is vanaf 15 januari te checken op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen