search
Updates over de missende trailer van 'Good Omens' seizoen 2
Series / Nieuws

Updates over de missende trailer van 'Good Omens' seizoen 2

Good Omens is al bijna een jaar klaar met filmen, maar waarom is er dan nog steeds geen trailer?

Fans kunnen niet langer wachten en willen ontzettend graag de nieuwe trailer van Good Omens seizoen 2 zien. Deze komt echter maar niet en schrijver Neil Gaiman heeft gezegd dat fans nog langer kunnen wachten.

De serie Good Omens is gebaseerd op het boek van Neil Gaiman en Terry Pratchett. In 2019 kwam het eerste seizoen uit op Amazon Prime.

Eigenlijk zou de serie maar één seizoen hebben, maar omdat het zo ontzettend populair was, is Good Omens verlengd. Dit gebeurde in juni 2021 en het filmen voor het tweede seizoen begon in oktober 2021.

Post-productie, maar geen trailer


In maart 2022 was het filmen afgerond en de serie is nu in post-productie, maar fans vragen zich af waarom er nog geen trailer is.

Hier had Gaiman een antwoord op. Op zijn Tumblr reageerde hij op een fan die deze vraag vroeg. Hij vertelde dat het heel normaal is dat het zo lang duurt. Dit is wat hij zei:

"Good Omens seizoen 2 komt pas in de zomer uit. Als we nu een trailer uitbrengen, zullen mensen minstens zes maanden verbijsterd zijn dat het nog niet uit is".

Good Omens is dus pas vanaf de zomer te streamen op Amazon Prime. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 1.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen