search
Schrijver van 'She-Hulk' heeft flinke kritiek op deze scène uit 'Iron Man'
Series / Nieuws

Schrijver van 'She-Hulk' heeft flinke kritiek op deze scène uit 'Iron Man'

\'She-Hulk\'-schrijver Dan Slott is het niet eens met de kritiek die de twerk-scène uit de serie krijgt.

Comic-schrijver Dan Slott is helemaal klaar met de kritiek die She-Hulk: Attorney at Law krijgt. Op Twitter heeft hij nu zijn mening geuit over een scène uit Iron Man, die volgens hem vele malen slechter is dan de meest bekritiseerde scène in She-Hulk.

De Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law trok afgelopen jaar veel kijkers, maar kreeg ook te maken met negatieve reacties. Vooral de post-credit scène waarin She-Hulk twerkt met Megan Thee Stallion kreeg veel kritiek, omdat mensen deze ongepast vonden.

Stripperpaal in het vliegtuig


Slott, schrijver van de She-Hulk-comics, neemt het nu op voor deze scène. Hij vergelijkt de scène met Tony Stark, die in een vliegtuig met een stripperpaal vrouwelijke werknemers betaalt om voor hem te dansen. Volgens hem is deze scène in Iron Man veel schandaliger dan die in She-Hulk:

"Mensen die boos zijn over She-Hulk die voor de lol aan het twerken is met een beroemdheid die *zij* leuk vond hebben er op de een of andere manier GEEN probleem mee dat Tony Stark een stripperpaal heeft in zijn privéjet in 'IRON MAN 1' - met vrouwen die Tony Stark betaalde om te dansen voor *zijn* plezier. Bespaar me deze hernieuwde verontwaardiging".

She-Hulk: Attorney at Law is te zien op Disney+. Hieronder zie je de tweet van Dan Slott.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen