search
Marvel-fans eisen dat dit personage een serie krijgt op Disney+
Series / Nieuws

Marvel-fans eisen dat dit personage een serie krijgt op Disney+

Hoe zou een terugkeer van dit favoriete personage eruit zien?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met het einde van Fase Vier kijken fans reikhalzend uit naar wat Marvel het komend jaar te bieden heeft. Series als WandaVision, Loki en The Falcon and the Winter Soldier hebben secundaire personages in het zonnetje gezet. Maar wie is de volgende?

Sorcerer Supreme


De fans weten het wel. Al hun peilen zijn gericht op Wong, de nieuwe Sorcerer Supreme, en een graag geziene gast in She-Hulk: Attorney at Law. Wong dook de afgelopen tijd vaker op, zoals in Shan-Chi and the Legend of the Ten Rings, Spider-Man: No Way Home en natuurlijk in Doctor Strange and the Multiverse of Madness.

Een serie met Wong


Hoe zou een serie met Wong als hoofdpersoon eruit zien? Voor de hand ligt een komedie met Wong en het personage Madysynn King, uit She-Hulk.

Maar ook de scène tijdens de aftiteling, waarin Wong Abomination bevrijdt is genoeg informatie om Wong in de toekomst bezig te houden. Misschien in een verschijning in Agatha: Coven of Darkness of in Ironheart, maar het liefst in een eigen serie, vinden fans.

"Ze zouden een "papa"-sitcom moeten maken met Happy en Wong die de jonge Avengers moeten babysitten. Het '3 Men and a Baby'-cliché, maar dan met twee mannen en een stel tieners," zegt gebruiker frolickfindings op Reddit.

Bekijk op instagram


Eigen plannen


Of Wong daadwerkelijk zijn eigen serie krijgt moeten we nog zien. De wens is er, maar Marvel heeft intussen ook zijn eigen plannen. Wil je meer Wong zien, kijk dan de eerder genoemde films en series op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen