search
Zombies in Parijs op setfoto's nieuwe 'The Walking Dead'-serie
Series / Nieuws

Zombies in Parijs op setfoto's nieuwe 'The Walking Dead'-serie

Zombies zullen dit jaar de straten van Parijs onveilig maken.

Nieuwe setfoto's van de aankomende spin-off The Walking Dead: Daryl Dixon hebben de locatie van de serie onthuld, die compleet nieuw is voor de franchise. De serie speelt zich namelijk af in Parijs.

In de setfoto's die gedeeld zijn zien we de straten in Parijs, wat betekent dat de serie zich op een compleet nieuwe locatie afspeelt. Norman Reedus keert in de spin-off weer terug in zijn rol als Daryl Dixon. De serie begint met Daryl die wakker wordt in Frankrijk zonder ook maar enig idee te hebben van hoe hij daar terecht is gekomen.

Nieuwe personages


Op Instagram deelde Reedus de setfoto's om zijn verjaardag te vieren. De foto's geven een typisch sfeerbeeld van Parijs. Daarnaast zien we aan de oude roestige auto's dat dit deel van de stad is omgetoverd in het The Walking Dead-universum. Het bericht is onderaan dit artikel te bekijken.

The Walking Dead: Daryl Dixon speelt zich een paar maanden na de finale van The Walking Dead af. De personages uit de originele serie keren niet terug voor de spin-off. In plaats van hen, zal Daryl door Parijs moeten navigeren met behulp van nieuwe personages. Dit zijn onder andere Isabelle, gespeeld door Clémence Poésy, en Quinn, gespeeld door Adam Nagaitis.

De releasedatum van The Walking Dead: Daryl Dixon is nog niet bekend. Bekijk hieronder de setfoto's.

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen