search
Verrassend detail over de nieuwe Black Noir in 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

Verrassend detail over de nieuwe Black Noir in 'The Boys' seizoen 4

We lijken uiteindelijk toch geen afscheid te hoeven nemen van dit personage in 'The Boys'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft de afgelopen jaren voor een grote hit gezorgd met de serie The Boys. Het kan ook haast niet anders dan dat de serie een vierde seizoen krijgt. Hierover zijn al een paar interessante details gedeeld...

De serie is gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal en volgt de avonturen van een aantal superhelden. Het verhaal is echter wat anders dan we normaal van helden gewend zijn. Deze superhelden maken namelijk misbruik van hun krachten en kiezen ervoor om hun duistere kant te omhelzen.

De terugkeer van Black Noir


Ondanks dat Black Noir in het laatste seizoen vermoord is krijgt het personage toch nog een tweede kans. Acteur Nathan Mitchell laat het personage terugkeren in een nieuw jasje.

"Ik denk dat iedereen een zeer stoïcijnse versie van Black Noir heeft gezien,"onthulde Mitchell. "Dus als ze iets nieuws zouden gaan doen, denk ik dat het leuk zou zijn om de andere kant op te gaan."

Hoe Mitchell precies zijn personage weet te vernieuwen is nog niet bekend. Al gebruikt het twitteraccount van de serie een quote die niet echt met veel verandering gepaard lijkt te gaan.



The Boys is te streamen op Prime Video.



Aanbevolen artikelen