Het einde voor de geliefde tv-serie 'Yellowstone' is al bekend

Het einde van de zeer populaire tv-serie Yellowstone is al bekend.

Niels Arts, 10-01-2023 07:15

Taylor Sheridan, een van de makers van de Westerse dramaserie Yellowstone, weet al hoe het allemaal af moet gaan lopen voor de serie. Maar wanneer gaan wij als kijkers dat einde zien?
Yellowstone is een groot succes geworden van Paramount. Het vijfde seizoen, waar we momenteel midden in zitten, wordt daarom ook zeker niet het laatste. Wanneer de serie afloopt weten de makers nog niet, maar hoe het verhaal afloopt wel.

Yellowstone-einde

Wes Bentley, die Jamie Dutton speelt in Yellowstone, sprak zich vorige week uit over het einde van de serie. Tenminste, over het einde dat maker Taylor Sheridan voor zich heeft.

"Hij heeft tegen me gezegd dat hij weet hoe hij het wil eindigen. Dat was een tijdje geleden. Ik weet zeker dat hij niet wist hoe we daar moesten komen, maar hij weet wel hoe. Toen hem werd gevraagd of sommige van de Duttons zouden sterven tegen de tijd dat Yellowstone eindigt, antwoordde hij slim: 'Ik ben geen Dutton.'"

Yellowstone seizoen 5 pakt de draad deze zomer weer op voor de resterende zes afleveringen. Een precieze datum is nog niet bekend. De serie is nu te zien op SkyShowtime.

Lees meer over: Yellowstone, seizoen 5, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader