Seizoen 5 is voor deze 'Yellowstone'-ster nog een groot mysterie

Seizoen 5 is voor 'Yellowstone'-ster een mysterie

De schrijver van de serie weet het voor alle castleden geheim te houden wat er staat te wachten.

Glenn Walsh, 8 januari 2023 10:37

Momenteel staat het vijfde seizoen van de Amerikaanse hitserie 'Yellowstone' op pauze. De eerste acht afleveringen zijn al uitgebracht maar actrice Kelly Reilly, die de rol van Beth Dutton speelt, heeft zelf geen flauw idee wat er voor de rest gaat gebeuren.
Uiteraard willen de fans weten hoe de rest van het seizoen gaat verlopen. Zij weten natuurlijk nog van niks. Verrassend genoeg zijn het niet alleen de fans die nog van niks weten. Ook de castleden tasten nog in het duister. Reilly vertelt dat de schrijvers vrijwel iedereen onthouden van details over de rest van het seizoen.

Lippen stijf op elkaar

Zelf heeft Reilly ook nog geen enkel woord gelezen van een script voor de rest van het seizoen. De producenten houden het allemaal zo geheim zodat niemand uit de school kan klappen tegen journalisten of andere geïnteresseerden. In een zekere zin heeft ze hier ook wel waardering voor.

In eerdere seizoenen heeft scenarioschrijver Taylor Sheridan zo ongeveer het hele seizoen uitgeschreven zodat de cast een globaal idee heeft waar het verhaal heen gaat. Maar in seizoen vijf wordt er nagenoeg aflevering voor aflevering geschreven. Voorlopig zal er weinig gespoild worden over Yellowstone dus.

Kijk alle afleveringen van Yellowstone op SkyShowtime.

Lees meer over: Yellowstone, Kelly Reilly, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws