search
Netflix onderzoekt geheim achter 's werelds rijkste hond met 400 miljoen dollar
Series / Trailer

Netflix onderzoekt geheim achter 's werelds rijkste hond met 400 miljoen dollar

Ja, dat lees je goed: Gunther de hond bezit een fortuin van 400 miljoen dollar.

Ooit erover nagedacht wat er met jouw trouwe viervoeter moet gebeuren na jouw eigen overlijden? De steenrijke Duitse gravin Karlotta Leibenstein nam de radicale beslissing om haar gehele vermogen aan haar huisdier na te laten om hem allesbehalve een hondenleven te geven. Bekijk de bizarre trailer erover hieronder!

In de nieuwe Netflix-documentaireserie Gunther's Millions wordt het echte verhaal van 's wereld rijkste hond verteld. De totale erfenis, die de Duitse herder van zijn eigenares heeft mogen ontvangen, is een totaal van ongeveer 400 miljoen dollar waard.

De erfenis van Gunther VI bestaat onder andere uit een jacht, meer dan twintig bedienden en een eigen landgoed, waardoor hij al eerder het nieuws haalde. Het landhuis, dat ooit door Madonna werd bewoond, ging namelijk vorig jaar over de plank voor 29 miljoen dollar.

Het geheim achter Gunther VI


Volgens het originele verhaal heeft de Duitse gravin Karlotta Leibenstein in 1992 haar hele fortuin van 80 miljoen dollar nagelaten aan haar geliefde hond, Gunther III. Samen met al het vastgoed dat in het testament staat telt het vermogen van de hondenfamilie ondertussen op tot 400 miljoen. Want Gunter III is al niet meer, en nu maakt het kleinkind van de eerste Gunther het geld op.

Maar volgens de documentaire speelt er een hoop meer… Bekijk de trailer snel hieronder! Vanaf 1 februari zal de vierdelige documentaireserie Gunther's Millions uitkomen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen