search
Ook 'Fear the Walking Dead' houdt er binnenkort mee op
Series / Nieuws

Ook 'Fear the Walking Dead' houdt er binnenkort mee op

De spin-off van het origineel zal dit jaar met het achtste seizoen afsluiten.

Het was nog niet zo lang geleden toen er een einde kwam aan de megahit The Walking Dead. Een aantal jaar na de première volgde er de spin-off Fear the Walking Dead. AMC maakt nu bekend dat ook aan die spin-off dit jaar een einde gaat komen.

Het achtste en laatste seizoen van Fear the Walking Dead wordt dit jaar gepresenteerd in twee delen van zes afleveringen. De eerste zes afleveringen gaan in mei van start en de overige zes komen later dit jaar uit. Hoewel het origineel geëindigd is en nu ook de spin-off stopt betekent het gelukkig niet dat er een einde aan de wereld van de Walking Dead komt.

Maar liefst drie extra series


Want fans hebben voorlopig nog genoeg om naar uit te kijken. Dit jaar nog komt de spin-off The Walking Dead: Dead City uit met acteurs Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan. Later dit jaar presenteert AMC de serie rondom het personage Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus.

En alsof dat niet genoeg wordt er ook een spin-off gemaakt rondom de personages van Rick Grimes en Michonne. De productie hiervan is inmiddels begonnen en staat gepland om volgend jaar uit te komen. De makers kijken blij terug op Fear the Walking Dead als een van de succesvolste TV-series en kijken uit naar alle nieuwe verhalen.

Kijk alle afleveringen van Fear the Walking Dead op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen