Grootste sekssymbool van de '90s in trailer eigen Netflix-docu

Filmnieuws - Pamela Anderson kondigt langverwachte documentaire over haar eigen leven aan op Netflix.

Bas de Kramer, 11-01-2023 09:55

Netflix heeft de trailer gedeeld van Pamela, a love story. Deze documentaire die vanaf 31 januari in première gaat, schetst een intiem en menselijk portret van het leven van sekssymbool Pamela Anderson.
De aanleiding voor het maken van een documentaire over haar leven ligt mede in de Disney+-serie Pam & Tommy. Die serie vertelt het verhaal van Pamela Anderson en muzikant Tommy Lee en hun uitgelekte sekstape, met Lily James en Sebastian Stan in de hoofdrollen. Zowel Tommy Lee als Pamela Anderson hebben hieraan geen enkele medewerking verleend en Pamela wil graag zelf het echte verhaal vertellen.

Eigen docu

In maart 2022 (een maand na het uitkomen van Pam & Tommy) gaf Pamela Anderson al aan dat ze met een eigen documentaire zou komen. De documentaire zou overigens al enkele jaren in de maak zijn geweest.

Trailer

Bijgaand tref je de trailer aan, waarbij Netflix aangeeft "dit is een intiem en menselijk portret van een van 's werelds beroemdste blonde bombshells, Pamela. Een liefdesverhaal dat het traject van Pamela Andersons leven en carrière volgt, van meisje uit een kleine stad tot internationaal sekssymbool, actrice, activist en liefhebbende moeder".[/i]

Kijk de trailer hier:

Lees meer over: pamela anderson, baywatch, netflix, pam and tommy

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix