search
Deze ster heeft spijt van 'The Big Bang Theory'-cameo
Series / Nieuws

Deze ster heeft spijt van 'The Big Bang Theory'-cameo

Hoewel vele beroemdheden hem voor gingen, heeft deze acteur behoorlijk spijt van zijn optreden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Big Bang Theory heeft als leuke bijkomstigheid dat de nodige beroemdheden daarin een cameo hadden. Voorbeelden daarvan zijn William Shatner en Mark Hamill.

Charlie Sheen, bekend van Two and a Half Men, is echter totaal niet blij met zijn cameo. De scène in kwestie is hieronder te zien.

Lorre en Sheen


Chuck Lorre was de maker van beide series, alleen kon Sheen met hem nooit door één deur. Hij had noch voor Lorre, noch voor de productie van TAAHM, noch voor zijn TBBT-cameo een goed woord over.

Een deel van de winst


In al zijn bescheidenheid vond de acteur dat hij wel een deel van de The Big Bang Theory-winst had mogen krijgen. "Die serie was gewoon waardeloos. Onze serie stond er pal voor geprogrammeerd, en de kijkers bleven gewoon hangen. Daar hebben ze van geprofiteerd. Kijk, de gastjes die erin spelen waren ok. Voor de rest is het een suffe serie over suffe types".

Omdraaien en zonnebril afzetten


In de grappige scène zien we Raj die opschept over het feit dat hij in het zeer bekende tijdschrift People gaat verschijnen. Wanneer hij dit vol trots aan een onbekende meedeelt, draait deze zich om, zet zijn zonnebril af en het blijkt Charlie Sheen te zijn.

Waarom hij binnenskamers een zonnebril droeg wordt verder niet duidelijk, maar op dit klusje heeft Sheen ongetwijfeld een leuke winst behaald.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen