search
Zo gaat het nu met de gezondheid van 'Hawkeye'-ster Jeremy Renner
Series / Nieuws

Zo gaat het nu met de gezondheid van 'Hawkeye'-ster Jeremy Renner

"Zijn video was zo grappig en grof en ik dacht: hij komt er weer bovenop"

Toen Hawkeye en Mayor of Kingstown-ster Jeremy Renner op nieuwjaarsdag een familielid uit de sneeuw redde, kwam hij op tragische wijze onder zijn eigen sneeuwploeg. De acteur verkeerde in kritieke, maar stabiele toestand.

Video


Een paar dagen na het ongeluk plaatste de acteur een video vanuit het ziekenhuis als teken van leven. Hierin bedankte Renner iedereen voor de steun.

Bekijk op instagram


Update


Mayor of Kingstown-bedenker Hugh Dillion vertelde in een interview met ComicBook.com dat hij met Renner gepraat had.

"Het was een enorme opluchting, want toen ik het nieuws hoorde wilde ik meteen in een vliegtuig springen om hem te bezoeken," vertelt Dillon.

"Toen stuurde hij me de volgende dag een video -het grootste gevoel van opluchting in mijn leven- want de video was zo grappig, zo grof, dat ik dacht: okay, hij komt weer terug."

In goede handen


Dat Jeremy Renner in goede handen is bewijst ook deze video, waarin hij een "spa behandeling" krijgt van zijn zus. Ook zijn moeder en andere familieleden zijn aanwezig, dus er wordt sowieso uitstekend voor de acteur gezorgd.



Renner moet waarschijnlijk nog een tijd in het ziekenhuis blijven. Zijn verwondingen zijn intens: een verbrijzeld been, zijn borstkas heeft een dreun gehad en hij heeft vele verwondingen aan zijn lichaam en botten.

We houden je uiteraard op de hoogte van Jeremy Renner's gezondheid.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen