search
Fans genieten van hilarische ongescripte scène uit 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Fans genieten van hilarische ongescripte scène uit 'The Big Bang Theory'

Jim Parsons en Jonny Galecki weten gezicht in de plooi te houden tijdens hilarische scène.

Eén van de scènes in The Big Bang Theory verliep niet helemaal volgens het script maar wordt door de fans wel als één van de allerbeste scènes van de gehele reeks gezien.

Het gaat om een scène die plaatsvond in aflevering 9 van het vierde seizoen. Sheldon had een overeenkomst opgesteld hoe zijn kamergenoten zich dienden te gedragen en stelde een aantal wijzigingen in deze overeenkomst voor. In deze aflevering komen Penny en Leonard weer bij elkaar, wat Sheldon ertoe aanzet de overeenkomst volledig te herschrijven om haar erin te betrekken. Hij schrijft de hele nacht door, maar net als hij klaar is, komt Leonard thuis en vertelt hem dat hij en Penny toch hun eigen weg gaan.

Papier op schouder


In de scène staart Sheldon naar Leonard en gooit vervolgens de enorme stapel papier in de lucht. Één van de papieren landt precies op Sheldon's schouder. Acteur Jim Parsons, die Sheldon speelt, slaagt erin zijn gezicht in de plooi te houden en de scène door te spelen. Ook Jonny Galecki, die Leonard speelt, weet zijn lach te verbergen.

De clip van dit fragment is zeer veel bekeken en er is in de comments veel lof voor de acteurs dat ze de scène wisten af te maken.



Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen