search
'Breaking Bad'-ster hoopt nog steeds op 'Malcolm in the Middle' reünie
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-ster hoopt nog steeds op 'Malcolm in the Middle' reünie

"Het zou fantastisch zijn om deze familie 20 jaar later weer te zien"

Het is inmiddels drieëntwintig jaar geleden sinds Bryan Cranston's rol als vader in Malcolm in the Middle. Hoewel Cranston's ster inmiddels tot grote hoogte gestegen is, denkt hij nog graag terug aan de sitcom.

Malcolm in the Middle


De serie Malcolm in the Middle was enorm populair sinds het eerste seizoen in 2000 begon. Over zeven seizoenen wist de serie maar liefst zeven Emmy's te bemachtigen.



Een reünie?


In een recent interview met E!News vertelde Cranston dat hij best open staat voor een reünie.

"Er is wel gepraat over de mogelijkheid om een reünie film van Malcolm in the Middle te maken. We hadden zo'n geweldige familie daar, en ik zou er zeker voor open staan als er een goed idee voor een verhaal zou zijn. Ik kan niet geloven dat het al zo lang geleden is!"

Frankie Muniz


Ster van de show Malcolm, gespeeld door Frankie Muniz, ziet een reünie ook wel zitten. Volgens hem is Bryan Cranston zelfs bezig met een script.

"Ik weet dat Bryan Cranston het heel erg ziet zitten en hij is al een beetje bezig met het script en zorgen dat alles in gang wordt gezet. Dus als er iets van komt, ben ik zeker van de partij," aldus Muniz in een interview in 2022.

Malcolm in the Middle is voor velen inmiddels jeugdsentiment. En met de terugkeer van andere series zou een reboot van de sitcom er best tussen passen.

Of, en wanneer, dat gebeurt hoor je uiteraard hier. Tot dan zijn alle oude afleveringen te streamen op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen