search
Dit kun je verwachten in seizoen 2 van 'Yellowjackets'
Series / Nieuws

Dit kun je verwachten in seizoen 2 van 'Yellowjackets'

Er is inmiddels informatie bekendgemaakt over de gebeurtenissen in het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hitserie, die onder andere vergeleken is met Lost, eindigde seizoen 1 aan het begin van de winter. Het tweede seizoen onthult wat er allemaal in de wintermaanden gebeurt.

Yellowjackets kreeg op Twitter een aanbeveling van horrorschrijver Stephen King, ook is seizoen 1 genomineerd voor diverse Emmy Awards.

Wie heeft het overleefd?
Er zijn twee verhaallijnen: één speelt zich af in de tegenwoordige tijd, de tweede speelt zich af in de bossen van Canada in 1996. Een groep tieners moet hier zien te overleven nadat hun vliegtuig is neergestort.

Steven Krueger, die coach Ben speelt, is in zijn nopjes: "Voorlopig is Ben er nog. Voor hoe lang, dat kan ik niet zeggen". Het personage hebben we in de tegenwoordige tijd nog niet teruggezien. Showrunner Jonathan Lisco is echter duidelijk: "Ik kan bij deze zeggen dat we nog niet alle overlevenden hebben ontmoet". Coach Ben zou dus zomaar op kunnen duiken.

Van en Lottie zijn blijvers
Lauren Ambrose (Servant) is gecast als de volwassen Van, terwijl Liv Hewson als tiener-Van een vaste rol krijgt. Verder is daar de Antler Queen, kannnibaal en potentieel sekteleidster Lottie. Courtney Eaton wordt een vast lid van de cast, terwijl Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) volwassen Lottie voor haar rekening neemt.

Alles is klaar voor een minstens zo spectaculair nieuw seizoen, waarin ook nu weer de nodige spannende plotwendingen te zien zullen zijn.

Yellowjackets is momenteel nog niet te streamen in Nederland. De verwachting is dat de serie te bekijken zal zijn op SkyShowtime.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen