Eerste trailer 'Yellowjackets' seizoen 2

Eerste trailer 'Yellowjackets' seizoen 2

De populaire serie met o.a. Christina Ricci krijgt binnenkort een tweede seizoen.

Zilko Tarici, 14 januari 2023 11:19

Showtime heeft de eerste teaser vrijgegeven voor het tweede seizoen van de hitserie Yellowjackers, die vorig jaar door zowel critici als publiek erg goed werd ontvangen.
De teaser bevat o.a. een eerste duidelijk blik op Elijah Woods nieuwe personage, een rechercheur genaamd Walter, die een belangrijke rol heeft in het tweede seizoen.

De serie, die deels survival-epos, deels psychologische horror is, gaat over een tienermeiden-voetbalteam uit New Jersey dat door een vliegtuigongeluk in 1996 belandt in de Canadese wildernis.

We zien hoe ze daar proberen te overleven, maar ondertussen ook hoe hun levens er in 2021 uitzien.

Een grote hit

Het eerste seizoen was goed voor zeven Emmy-nominaties en werd in Amerika wekelijks door meer dan vijf miljoen mensen bekeken. De serie is daarmee de tweede meest bekeken serie in de geschiedenis van Showtime.

De cast van Yellowjackets bestaat uit namen als Melanie Lynskey, Christina Ricci, Tawny Cypress, Juliette Lewis, Lauren Ambrose, Simone Kessell, Sophie Nelisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Courtney Eaton, Liv Hewson, Steven Krueger, Warren Kole en Kevin Alves.

Seizoen 2 van Yellowjackets wordt op 26 maart a.s. beschikbaar gesteld door Showtime.


Lees meer over: Yellowjackets, Christina Ricci, Showtime, Melanie Lynskey, Juliette Lewis

Populair nieuws