search
Fans zijn het helemaal niet eens met dit nieuws over 'Velma'
Series / Nieuws

Fans zijn het helemaal niet eens met dit nieuws over 'Velma'

Fans gaven de serie enorm slechte recensies, maar toch komt er een tweede seizoen van Velma.

Niet alle Scooby-Doo fans vinden de nieuwe serie Velma leuk. Er is enorm veel kritiek gekomen van fans, maar ondanks dat is een tweede seizoen al bevestigd.

Velma gaat over, je raadt het al, Velma. Het verhaal speelt zich af voor de avonturen van Scooby-Doo. Ze moet de moord van een meisje genaamd Bianca oplossen, want iedereen verdenkt Velma.

De rest van de Scooby-Doo-bende zit ook in de serie, behalve Scooby-Doo zelf. Hierdoor is de serie iets meer naar volwassenen gericht.

Seizoen 2


Velma is nog helemaal niet zo lang uit en een paar dagen na de première kwam Entertainment Identifier Registry (EIDR) al met het bericht dat het tweede seizoen goedgekeurd was. Het tweede seizoen van Velma zou nu al gemaakt worden bij Warner Bros. en HBO Max.

Fans zijn iets minder enthousiast over een tweede seizoen dan de studio's en streamingdiensten. Op Rotten Tomatoes kreeg de serie namelijk maar een publieksrecensie van 7% met 2410 stemmen.

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 1 en stream Velma op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen